Contact
Tekstgrootte

Oudste/keuze co-assistenten

Heb je interesse in een oudste of keuze co-schap in het Ikazia Ziekenhuis dan raden we je aan bijtijds contact op te nemen met het betreffende specialisme.

Bij de volgende specialismen is het mogelijk een oudste en/of keuze coschap te volgen:

Chirurgie

Voor een keuze of oudste co-schap kun je contact opnemen met het secretariaat Heelkunde via telefoonnummer 010-297 5365.

Interne geneeskunde

Voor een keuze of oudste co-schap kun je contact opnemen met de opleidingscoördinator van de interne geneeskunde via telefoonnummer 010- 297 5555 of n.ghoerai@ikazia.nl.

Gynaecologie

Voor een keuze of oudste co-schap kun je contact opnemen met het secretariaat Gynaecologie via de mail secgyn2@ikazia.nl.

Kindergeneeskunde

Voor een keuze of oudste co-schap kun je contact opnemen met de secretaresse van de kindergeneeskunde via secr.kindergeneeskunde@ikazia.nl.

Neurologie

Voor een keuze of oudste co-schap kun je contact opnemen met de secretaresse van de neurologie.

Intensive Care

Voor een keuze co-schap Intensive Care kun je contact opnemen met de secretaresse van de Intensive Care via secretariaat.intensivecare@ikazia.nl.

Anesthesiologie

Het is ook mogelijk een keuze of oudste co-schap anesthesiologie in het Ikazia ziekenhuis te volgen. Hierover kun je contact opnemen met Dr. M.C.O. Van den Nieuwenhuyzen, anesthesioloog in het Ikazia ziekenhuis via mailadres secr.anesthesie@ikazia.nl.