Contact
Tekstgrootte

Co-schap Chirurgie (Heelkunde)

De eerste dag

Op de eerste dag graag melden om 07.30 uur op de derde etage van de ronde torenflat (gebouw G) 
bij de secretaresse van chirurgie. Vanuit hier word je naar de bespreekruimte begeleid om kennis te maken met de aanwezige chirurgen, arts-assistenten en co-assistenten.

Na de uitleg op het secretariaat, begeleidt de oudste aanwezige co-assistent(e) of 1 van de secretaresses je in een rondgang langs het Facilitair Service Bureau (je ontvangt een persoonlijke pas, informatie over kluisjes en de persoonlijke ziekenhuiskleding enz.), de verpleegafdelingen, SEH, polikliniek chirurgie en het OK-complex.

Mogelijk ten overvloede, zal op de OK door één van de teamleiders "handenwas instructie" worden gegeven, alvorens de eerste keer wordt "meegewassen" voor een operatie.

Werkzaamheden

Tijdens dit co-schap sta je de eerste vier weken onder supervisie van één van de chirurgen. Je loopt de hele dag met de “eigen” chirurg mee. Dit houdt vaak in, dat je een deel van de week mag helpen bij operaties en een deel van de week meewerkt op de polikliniek.

Vragen

Uitgebreide documentatie aangaande het co-schap heelkunde krijg je vooraf per post toegestuurd. Als je vooruitlopend op je co-schap Heelkunde al vragen hebt dan kun je contact opnemen met het secretariaat Heelkunde via telefoonnummer 010-297 53 65.

Leden van de maatschap

Opleidingscoördinator:

Dr. B.R. Toorenvliet, chirurg

Overige leden van de maatschap chirurgie:

Dhr. W.J. Alberda, chirurg
Mw. Dr. Cazander, chirurg
Mw. N.M. Hanneman, chirurg
Dr. P.T. den Hoed, chirurg en plaatsvervangend opleider
Dr. S.P. Knops, chirurg
J. Nonner, chirurg
Dr. A.N. Ringburg, chirurg
Dhr. J.W. Raats, chirurg
Dr. W.J. Vles, chirurg en opleider
Drs. A.M.E. van Well, chirurg

Plastische chirurgie:

Dhr. L. van Adrichem, plastisch chirurg
Dhr. J.C. van der Avoort, plastisch chirurg
Dr. T.H.C. Damen, plastisch chirurg