Contact

Co-schap Interne geneeskunde/MDL

De eerste dag

Op de 1e dag s.v.p melden om 08.00 uur op de 4e etage van de ronde flat van het ziekenhuis (gebouw G) bij de secretaresse Interne geneeskunde.

Vooruitlopend op het co-schap ben je al in contact geweest met de afdeling Hygiëne Infectie Preventie, waar onder andere de vaccinatiestatus is gecontroleerd.

Het co-schap Interne geneeskunde duurt 10 weken. De eerste 6 weken bent u ingedeeld op de klinische afdeling, waarna een week SEH, een week polikliniek, een week cardiologie en een week longziekten volgt.

De secretaresse zal op je eerste dag met een introductiegesprek met je hebben waarbij tal van belangrijke zaken omtrent het co-schap aan de orde zal komen. Je krijgt de co-assistenten syllabus uitgereikt welke alle voor je van belang zijnde informatie bevat om je co-schap Interne geneeskunde in het Ikazia Ziekenhuis zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen.

Vragen

Als je vooruitlopend op je co-schap Interne geneeskunde al vragen hebt dan kun je contact opnemen met het secretariaat opleiding Interne Geneeskunde, Mildred Awad via telefoonnummer 010- 297 55 55 of e-mail m.awad@ikazia.nl

Leden van de maatschap

Opleiders:

Dr. M.P. Brugts, internist-endocrinoloog,
Dr. J.C. Drooger, internist-oncoloog

Overige leden van de maatschap:

Drs. R.A. Carels, internist acute-geneeskunde
Dr. F. Croon-de Boer, internist-hematoloog
Drs. J. Drooger, internist-oncoloog
Dr. F.E. de Jongh, internist-oncoloog
Dr. A. Dees, internist-acute geneeskunde-vasculaire geneeskunde
Dr. G. Bezemer, MDL arts
Dr. P.C.J. ter Borg, MDL arts
Drs. C. Verveer, MDL arts
Drs. H.G. Vermeulen, MDL arts
Dr. V. Rijckborst, MDL arts