Contact
Tekstgrootte

Co-schap Interne geneeskunde/MDL

De eerste dag

Op de 1e dag graag om 09.00 uur melden op de vierde etage van de ronde flat (gebouw G) bij de opleidingscoördinator Interne geneeskunde, Neeta Ghoerai. Neeta Ghoerai zal op je eerste dag een introductiegesprek met je hebben waarbij tal van belangrijke zaken omtrent het coschap aan de orde zullen komen. Dit om je coschap Interne geneeskunde in het Ikazia Ziekenhuis hopelijk zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen.

Vooruitlopend op het coschap ben je via de afdeling personeelszaken al in contact geweest met de afdeling Hygiëne Infectie Preventie, waar onder andere de vaccinatiestatus is gecontroleerd. Verder heb je vooruitlopend op het coschap Interne Geneeskunde/MDL jouw persoonlijke rooster en de coassistenten syllabus ontvangen.

Het coschap Interne geneeskunde duurt tien weken. Er is een afwisselend en individueel rooster voor je opgesteld, waarin de volgende afdelingen zijn opgenomen: algemene interne geneeskunde, oncologie/hematologie, MDL-ziekten, longziekten, cardiologie, de polikliniek en de spoedeisende hulp.

Vragen

Als je vooruitlopend op dit coschap al vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met, Neeta Ghoerai via tel: 010- 297 5555 of e-mail: n.ghoerai@ikazia.nl.

Leden van de maatschap

Opleiders:

Dhr. M. Eefting, internist-hematoloogDrs. M.F. Thijs-Visser, internist-oncoloog

Overige leden van de maatschap:

Drs. R.A. Carels, internist acute-geneeskunde
Dr. M.P. Brugts, internist-endocrinoloog
Dr. F. de Boer, internist-hematoloog
Drs. J. Drooger, internist-oncoloog
Dr. F.E. de Jongh, internist-oncoloog
Dr. C. Beukhof, internist-endocrinoloog
Dr. R.J.J.M. van de Laar, internist-vasculaire geneeskunde
Drs. M. Wabbijn, internist-nefroloog.
Dr. G. Bezemer, MDL arts
Dr. P.C.J. ter Borg, MDL arts
Drs. C. Verveer, MDL arts
Drs. H.G. Vermeulen, MDL arts
Dr. V. Rijckborst, MDL arts
Dr. E.M. Koehler, MDL arts