Contact
Tekstgrootte

Verpleegkundige (vervolg)opleidingen

Ben jij...

flexibel? Sta je sterk in je schoenen en spreekt leren in een dynamische werkomgeving je aan? Zijn zorgen voor een ander en samenwerken met anderen jouw kwaliteiten? Dan is één van onze verpleegkundige opleidingen geknipt voor jou!

In de praktijk ziet de opleiding er als volgt uit

Je leert voornamelijk in de praktijk en gaat afhankelijk van het rooster van het opleidingsinstituut naar school voor onderwijs. De praktijkperiodes hebben een lengte van ongeveer 12 maanden. De laatste fase van je opleiding biedt ruimte voor een stage op een andere afdeling, waar mogelijk jouw toekomst als verpleegkundige ligt.

Je krijgt 1 of 2 vaste werkbegeleiders toegewezen en een opleider van het leerhuis bewaakt samen met jou als leerling het totale proces van leren, werken en beoordelen in de praktijk.

Goed om te weten!

Solliciteren voor de een opleidingsplek als BBL leerling verpleegkundige mbo of hbo kan via de vacatures.

De kosten van de BBL opleiding worden door het Ikazia Ziekenhuis betaald. Je salaris wordt conform de CAO Ziekenhuizen vastgesteld. Je krijgt een volledige dertiende maand en uitruilregeling reiskosten. Je hebt recht op vakantiedagen en PLB-uren. Pensioenopbouw is bij PFZW.

Wij hebben gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals e-learnings voor je persoonlijke ontwikkeling. Er is parkeergelegenheid naast het ziekenhuis en wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Na het behalen van je diploma zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Hiernaast kun je zien welke opleidingen er voor jou geschikt kunnen zijn en kijken wat er past bij je ambitie.