Contact
Tekstgrootte

Moeder en Kind Centrum (MKC)

Een geboorte is iets bijzonders en unieks. Wij, het Moeder en Kind Centrum, staan onze patiënten in deze spannende periode bij en maken onze belofte waar: het bieden van persoonlijke zorg die past bij jou. Dit betekent voor ons dat patiënten zelf eigen regie hebben over hun zorg. Daarnaast zijn we er trots op dat in ons ziekenhuis de meeste bevallingen uit de regio plaatsvinden.

Vacatures MKC Contactgegevens Recruiter Jobalert

Over ons

In het Moeder en Kind Centrum (MKC) staan moeder, kind én gezin centraal en werken we gezins- en ontwikkelingsgericht. Ons centrum bestaat uit acht afdelingen: twee poliklinieken, de DayCare, het geboortecentrum, twee verloskunde afdelingen, een kinderafdeling en tot slot de afdeling neonatologie. Met elkaar hebben we verschillende specialismen en zoeken we de verbinding op om optimale zorg te bieden.

Vacatures

7 vacatures gevonden

Wil je geen vacatures missen?

Stel een job alert in en ontvang nieuwe vacatures in je mailbox.

Aanmelden job alert
Tini

“Ik kom hier echt heel graag en ga elke dag met plezier naar mijn werk”.

Lees het hele verhaal
Rachel

"Ik vind het heel bijzonder om aanwezig te mogen zijn bij een levens veranderende situatie zoals de geboorte van een kind."

Lees het hele verhaal

Neem contact op met onze recruiter

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel of app met onze recruiter Eveline van der Vlist. Zij beantwoordt graag al jouw vragen. Eveline is bereikbaar op maandag, woensdagochtend en donderdag.

Bel mij Mail mij