Contact
Tekstgrootte

Werken in het buitenland

Droom jij van een periode werken in het buitenland? Collega’s van de OK (anesthesiemedewerker en operatieassistent) bij het Ikazia Ziekenhuis kunnen die kans nu grijpen. Ikazia slaat de handen ineen met het detachering- en bemiddelingsbureau Healthz. Vanaf 2024 lanceert het ziekenhuis een pilot waarin collega's van de OK voor een periode van 3-6 maanden op de Caribbean aan de slag kan gaan.

Je hebt keuze uit drie prachtige plekken: Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Je vlucht wordt betaald en je krijgt een gedeelte in vergoeding voor de huisvesting en autohuur. Een unieke mogelijkheid om in het buitenland te werken, terwijl je verbonden blijft aan Ikazia. Zie jij jezelf al ontspannen in de zon met een cocktail na werktijd?

Ontwikkelkansen gedurende je carrière

Het Ikazia Ziekenhuis is een zeer aantrekkelijk ziekenhuis om voor te werken. Het ziekenhuis beweegt mee met de behoefte van (individuele) collega’s en zorgt voor een aantrekkelijke werk privé balans. Dit doen we door met elkaar een inclusieve en veilige omgeving te creëren waar collega’s met plezier en respect voor elkaar werken. We bouwen aan een organisatie die mensen invloed geeft, inspireert en ontwikkelkansen biedt. Zo realiseren we samen een duurzame organisatie waarin iedereen, door continu te verbeteren, optimaal kan blijven presteren.

Over HealtZ

Hiervoor hebben wij verschillende interessante mogelijkheden. Een daarvan is dat je, met behoud van je vast dienstverband bij het Ikazia Ziekenhuis, 3 tot 6 maanden in een ziekenhuis op de Caribbean kunt werken. Een mooie kans om ervaring op te doen in het buitenland en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om dit mogelijk te maken hebben wij een samenwerking met Healthz, hét bemiddelings- en detacheringsbureau voor de Caribische en Nederlandse ziekenhuiszorg.Healthz Zorgprofessionals ondersteunt (para)medische professionals, (gespecialiseerde) verpleegkundigen, artsen en medisch managers door middel van detachering, waarnemingen en interim opdrachten. De organisatie brengt professionals in contact met zorgvacatures binnen ziekenhuizen op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Healthz begeleidt je bij het vinden van een geschikte werkplek en huisvesting.Wil je meer weten over de pilot op de OK? Neem dan contact op met Teuni van Santen (Teamleider OK) via 010-2975997 of t.van.santen@ikazia.nl. Wil je meer weten over Healthz? Ga dan naar healthz.nl.