Contact
Tekstgrootte

Ziekenhuizen regio Rijnmond pakken samen tekort OK-personeel aan

Altijd al willen werken in een operatieteam?

We zijn weer gestart met een nieuwe werving- en selectie ronde. Lees hier meer over de opleidingsplek tot operatieassistent of anesthesiemedewerker.

Enthousiast geworden? Je kunt solliciteren via de website samenopleidenok.nl.

Samen tekort aan Ok-personeel aanpakken

Samen met de andere ziekenhuizen in de regio werven, selecteren en leiden we operatieassistenten en anesthesiemedewerkers op. Op die manier pakken we samen het tekort aan OK-personeel aan. Hiervoor ontwikkelden we de website samenopleidenok.nl.

Door gezamenlijk te werven en selecteren van studenten (en niet ieder ziekenhuis voor zich) kunnen we een betere match maken tussen ziekenhuis en student waardoor het percentage studenten die de opleiding niet afmaakt verkleint.

De website samenopleidenok.nl is tot stand gekomen vanuit het programma Operatie Bezetting OK binnen het samenwerkingsverband deRotterdamseZorg. In dit programma werken alle ziekenhuizen in de regio samen aan een betere personeelsbezetting in de operatiekamers.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/KezBVHSxEEI

Werken op de OK in Ikazia

Ben je al operatieassistent, anesthesiemedewerker of recoveryverpleegkundige en wil je graag werken op de gezelligste OK van de regio? Solliciteer dan snel op de vacature operatieassistent, vacature anesthesiemedewerker of de vacature recoveryverpleegkundige.