Contact
Tekstgrootte

Teamleider Melanie : "Het is een organisatie in ontwikkeling dus er is genoeg uitdaging. Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding. Kleinschalige OK, waardoor ik ervan uitging dat je snel alle collega's en medisch specialisten leert kennen."

Maak kennis met Melanie

Melanie werkt als teamleider OK op onze OK en vertelt daar graag wat meer over.

Wat vind je het leukste aan werken bij het Ikazia Ziekenhuis?

Het is een kleinschalig ziekenhuis waardoor je alle collega's goed kent. Diversiteit aan specialismen. Er is een Groot Moeder Kind centrum. Nieuwe raad van bestuur wat leuke nieuwe veranderingen met zich meebrengt·

Wat is de reden dat je als teamleider OK bij het Ikazia Ziekenhuis wilde werken?

Het is een organisatie in ontwikkeling dus er is genoeg uitdaging. Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding. Kleinschalige OK, waardoor ik ervan uitging dat je snel alle collega's en medisch specialisten leert kennen.

Hoe zou je de werksfeer en cultuur binnen het OK-team beschrijven?

Snel schakelen met elkaar, elkaar laagdrempelig weten te vinden, samen willen bouwen aan de toekomst van de OK. We zijn bezig met een renovatieproject op de OK en het opzetten van integraal capaciteitsmanagement.

Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt te solliciteren voor de functie van teamleider OK bij het Ikazia Ziekenhuis?

Je houdt van uitdagingen. Je kunt tegen veranderingen. Je staat stevig in je schoenen. Je bent positief ingesteld en een harde werker. Er zit al een super leuke teamleider anesthesie wat dan je directe collega wordt.