Contact
Tekstgrootte

Schouders eronder

Harry van Linden - Medewerker gebouwen en technisch beheer

Bij een ziekenhuis denk je aan witte en blauwe jassen. Maar wie zorgt er eigenlijk voor die zorgverleners én patiënten als het gaat om een perfect pand, waarin alles werkt?

Harry werkt op één van de vele ondersteunende afdelingen van het Ikazia Ziekenhuis.

Afwisselende dagen

“Het mooie van mijn werk in een ziekenhuis, vergeleken met meer commerciële functies uit mijn loopbaan, is dat je bijdraagt aan iets belangrijks als zorg. Daarnaast maakt de afwisseling het aantrekkelijk: soms werk je voor een chirurg, dan weer voor een laborant. 

Het zorgt voor afwisselende werkdagen: van technisch en klein onderhoud tot grotere projecten. Zoals een ‘slimmer’ telecommunicatiesysteem waarmee we het ziekenhuis zelf een beetje beter maken. Medewerkers worden erdoor in hun werkdruk ontlast, de artsen kunnen met directere lijnen werken en dat vertaalt zich in voordeel voor de patiënt. 

Beter worden begint met betere service en daar proberen we alles aan te doen.

"Van een wandje verzetten tot managen van het luchtbeheersing-systeem"

Een hecht team

Harry’s collega’s zijn ieder verantwoordelijk voor hun eigen ‘bouwdeel’. Zo weet iedereen van de medische staf bij wie men moet zijn voor ondersteuning.

Een hecht team

“Maar we kennen elkaars terreinen en je merkt in het ziekenhuis ook op mijn afdeling dat men flexibel genoeg is om elkaar te helpen. Alles wat wij hier doen, grijpt in elkaar. Het is dus super om in een hecht team te werken dat ook figuurlijk continu op elkaar kan bouwen .”

Ben jij technisch onderlegd en heb je een bouwkundige of elektrotechnische achtergrond op MBO+ niveau, houd dan de vacatures in de gaten want Harry zoekt regelmatig collega’s die met hem de schouders onder het ziekenhuis willen zijn.