Contact
Tekstgrootte

Psychiater Frank: "Collega's laten je hier erg welkom voelen"

Jouw verhaal

Ik ben Frank en ik werk als psychiater bij Ikazia. Hoe ik hier terecht ben gekomen? Vanuit Antes vervullen wij voor meerdere ziekenhuizen de psychiatrische consultatieve dienst (Maasstad, IJsselland, Van Weel-Bethesda). Zelf werk ik ook voor de consultatieve dienst in het Maasstad ziekenhuis. Toen er vraag ontstond vanuit het Ikazia ziekenhuis voor een psychiater in deze rol, zijn we met enthousiasme in dit gat gesprongen.

Het leukste aan het werk

Het leukste vind ik hoe gevarieerd het is. We behandelen alle psychiatrische ziektebeelden en houden tegelijkertijd onze somatische kennis op peil door in het ziekenhuis te werken.

Een baan die past bij jou

De samenwerking met alle verschillende disciplines en het psychosociale team maken het uitdagend maar geeft ook voldoening.

Persoonlijke zorg

Wat ik persoonlijke zorg vind? Gelijkwaardig contact tussen hulpverleners en patiënten, waarbij aandacht is voor de interactie tussen de somatische en psychiatrische klachten en het functioneren van de patiënt in zijn sociale omgeving.

Voor Ikazia gekozen

Het is een relatief klein ziekenhuis, dat staat voor verbondenheid en betrokkenheid. Dit merk ik ook echt in het dagelijkse contact met collega's.

Nog altijd tevreden

Collega's laten je je hier erg welkom voelen en collega's zijn betrokken bij elkaar.