Contact
Tekstgrootte

Het voelt hier als mijn tweede huis

Ik ben vloerenspecialist. Als wij op een afdeling worden gevraagd de vloer schoon te maken dan gaan wij vooraf kijken welke speciale methode nodig is en welke spullen we moeten meenemen. 

Ik werk nu 18 jaar in Ikazia en kan hier al het werk doen. Als er mensen ziek zijn of op vakantie neem ik ook de algemene schoonmaakklussen waar. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd om alle specialistische schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren en begeleid regelmatig onze stagiaires.”

"Ik vind het erg leuk als alle vloeren mooi glimmen"

“Het liefste loop ik door Ikazia met de vloeren boen- en schrobmachine. Het is belangrijk dat ik bij dat werk altijd een looppad vrijhoud zodat patiënten en bezoekers niet uitglijden. Ook vind ik het erg leuk als alle vloeren mooi glimmen. 

Wij beginnen vroeg met ons werk want dan lopen er nog niet veel mensen rond. Op de poli’s zelfs al om 6.30 uur.”

"Het voelt hier als mijn tweede thuis"

“In mijn vrije tijd zing ik Hindoestaanse liederen en achter de boen- en schrobmachine loop ik vaak een beetje te neuriën. Het voelt hier als mijn tweede thuis. 

Super leuk ook om in de gangen contact te hebben met voorbijgangers. Ik krijg vaak complimentjes en soms vragen ze of ik ook bij hen thuis de vloer wil schoonmaken. Dan grap ik dat ik in mijn agenda zal kijken.”

"Ik ben dankbaar dit werk te mogen doen"

“Voor een patiënt die was ontslagen uit het ziekenhuis heb ik een keer een taxi gebeld. Later tijdens het winkelen op het Zuidplein werd ik door hem aangesproken om mij te bedanken dat hij veilig was thuisgekomen. En ik heb veel reacties gehad op mijn rol in kerstdocumentaire over Ikazia op de landelijke televisie. 

Super leuk allemaal. Ik ben dankbaar dit werk te mogen doen.”