Contact
Tekstgrootte

Evy Franken liep mee op de afdeling Nucleaire Geneeskunde: "Hier in Ikazia heb ik andere dingen kunnen zien en leren".

Evy Franken liep een dagje mee op onze afdeling Nucleaire Geneeskunde. Evy Franken (19) studeert Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken in Eindhoven. Om een beeld te krijgen van hoe het er in de praktijk aan toegaat, liep zij vandaag een dagje mee op onze afdeling Nucleaire Geneeskunde.

Van jongs af aan wilde Evy altijd al in een ziekenhuis werken. "Mijn opa was huisarts en door zijn verhalen werd mijn enthousiasme aangewakkerd. Hoe beelden gemaakt worden, vind ik erg interessant."

Via school kwam Evy bij Ikazia terecht. "Ik heb al eerder een dagje meegelopen in een ander ziekenhuis. Hier in Ikazia heb ik weer andere dingen kunnen zien en leren."

Evy zit nog in het tweede leerjaar, maar ze hoopt haar afstuderen over twee jaar bij Ikazia te kunnen doen. "Het ziekenhuis is dicht bij de stad en heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Gezelligheid en een goede samenwerking vind ik erg belangrijk. De humor en de gemêleerde groep collega's op de afdeling Radiologie bijvoorbeeld dat past goed bij mij."

Wij vonden het leuk dat je er was Evy! Wie weet tot ziens!