Contact
Tekstgrootte

Anesthesiemedewerker Rosalie: "Elke dag kan verschillend zijn, maar als team sluiten we gezamenlijk af”

Jouw verhaal

Ik ben Rosalie, ik ben 26 jaar en ik woon in Bleiswijk. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding tot Anesthesiemedewerker. In juni 2023 heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien ben ik werkzaam op de OK.

Ik werk veel in teamverband en onder leiding van een anesthesioloog. In de voorbereidingskamer stel ik vragen en stel ik de patiënt op zijn gemak. Ik bespreek de plannen, zorg ervoor dat de patiënt aangesloten is op de monitoren en assisteer bij de operatie. Tijdens de operatie zorg ik ervoor dat alles goed verloopt. Na de operatie breng ik de patiënt naar de uitslaapkamer en draag de zorg daar over aan de Recovery Verpleegkundige.

Het leukste aan het werk

Ik vind het heel leuk om in teamverband te werken. Ik werk in een klein, toegankelijk en daarom ook hecht team. Ik werk veel samen met collega’s in andere functies, maar ik ben wel verantwoordelijk voor mijn eigen taken. De werkzaamheden zijn heel afwisselend. Elke dag kan verschillend zijn, maar als team sluiten we elke dag gezamenlijk af.

Een baan die past bij jou

Als anesthesiemedewerker blijf je veel in beweging en ben je actief bezig. Ook vind ik het leuk onderdeel te zijn van een team en vind ik het uitdagend werk om te doen.

Persoonlijke zorg

Persoonlijke zorg betekent voor mij de tijd nemen om je goed voor te bereiden zodat je goed persoonlijk contact kunt maken met patiënten. Je moet je altijd goed inlezen in elke individuele patiënt. Soms heb ik bijvoorbeeld patiënten die bang zijn voor naalden. Dan pas ik mijn zorg op hen aan.

Voor Ikazia gekozen

Ikazia is een midden groot ziekenhuis met diverse mogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Ook zijn er veel kansen om je verder te ontwikkelen.

Nog altijd tevreden

Bij Ikazia werk ik in een veilige omgeving waarbij mensen veel vertrouwen hebben in elkaar. Iedereen wil en kan elkaar altijd helpen. Ook vind ik de diversiteit van de werkzaamheden en de nauwe band met de specialisten erg fijn.