Contact
Tekstgrootte

Pilot 2024: Werken in Ikazia én op de Caribbean

Droom jij van een periode werken in het buitenland? Collega’s van de OK (anesthesiemedewerker en operatieassistent) kunnen die kans nu grijpen. Ikazia slaat de handen ineen met het detachering- en bemiddelingsbureau Healthz. Vanaf 2024 lanceren we een pilot waarin het OK-personeel voor een periode van 3-6 maanden op de Caribbean aan de slag kan gaan. Er is keuze uit drie prachtige plekken: Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Een unieke mogelijkheid om in het buitenland te werken, terwijl je verbonden blijft aan Ikazia. Zie jij jezelf al ontspannen in de zon met een cocktail na werktijd?

De mogelijkheden van Healthz zijn van toepassing op nieuwe en huidige collega’s van de OK. Deze samenwerking met Healthz is op dit moment een pilot. Als de pilot een succes blijkt kunnen in de toekomst ook andere afdelingen van ons ziekenhuis meedoen. Collega’s komen in dienst of zijn al in dienst bij Ikazia en worden via Healthz gedetacheerd naar een ziekenhuis in de Caribbean. In welke periode de detachering gebeurt is in overleg met de teamleider en hangt af van het aantal plekken en het animo. Je blijft voor die periode in dienst bij ons en keert na je detachering weer terug in je functie bij het Ikazia.

Meer weten over de pilot? Klik hier of neem contact op met Teuni van Santen (Teamleider OK) via 010-2975997 of t.van.santen@ikazia.nl. Meer weten over Healthz? Ga naar healthz.eu.