Contact
Tekstgrootte

Ikazia op weg naar platina-status Qualicor

Met trots kunnen wij vertellen dat Ikazia met vlag en wimpel is geslaagd voor de externe audit van Qualicor Europe op kwaliteit van zorg.

Het behalen van een Qualicor-accreditatie is het belangrijkste kwaliteitslabel voor een ziekenhuis. Twee auditoren bezochten dinsdag 14 februari t/m donderdag 16 februari meerdere afdelingen in Ikazia en spraken met medewerkers, artsen en patiënten.

Het positieve oordeel van Qualicor betekent dat onze patiënten terechtkomen in een ziekenhuis waar kwaliteit gewaarborgd is en waar iedere dag gewerkt wordt om de zorg nog beter te maken.

Ikazia kreeg onder andere een groot compliment voor de persoonsgerichte zorg die in alle lagen van het ziekenhuis voelbaar is. De passie en professionaliteit van onze medewerkers en artsen viel ook op.

Vorig jaar behaalde Ikazia al het Qualicor-niveau ‘goud’, wat staat voor de hoge kwaliteit van zorg in ons ziekenhuis. Wij blijven ons verbeteren en hopen na drie bezoeken uiteindelijk het felbegeerde niveau ‘platina’ te krijgen.