Contact
Tekstgrootte

Spoedeisende hulp (SEH)

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze dynamische afdeling!

Wij zijn een hardwerkend team bestaande uit o.a.: SEH- verpleegkundigen, leerling SEH- verpleegkundigen, baliemedewerkers, stagiaires / co- assistenten, arts- assistenten, medisch specialisten en verpleegkundig specialisten.

Op de SEH zien wij patiënten met verschillende klachten en aandoeningen

Onze spoedeisende hulp heeft een level 2 certificaat voor traumazorg. Dit betekent dat wij patiënten met zwaardere of complexe verwondingen behandelen. Ook zien wij patiënten die acuut ernstig ziek zijn geworden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die moet bevallen en het niet meer redt tot de afdeling verloskunde, een patiënt met een acuut hartinfarct of juist een zere enkel.

Oog voor patiëntvriendelijkheid en voor elkaar

Op onze spoedeisende hulp hebben wij veel oog voor patiënttevredenheid. De lijnen zijn kort waardoor je altijd wel iemand hebt om mee te sparren.

Ons werk is erg gevarieerd, maar bovenal biedt het heel veel uitdaging. We zijn er allemaal trots op om deel uit te mogen maken van dit team en voelen ons echte ‘Ikazianen’.

Als het nodig is, slaan we de handen ineen om een leven te mogen redden, anderzijds gaan we ook heel erg graag met elkaar op pad om heerlijk ergens te eten of een dansje te doen.

Fulltime en parttime contracten op onze SEH

Onze diensten bestaan uit dag-, avond- of nachtdiensten. Uiteraard volgens CAO richtlijnen ingeroosterd. Wij bieden zowel fulltime- als parttime contracten.

Als team vinden wij het ook altijd leuk als collega’s extra interesse hebben voor bepaalde aandachtsgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; kindergeneeskunde, reanimatie commissie of leerlingbegeleiding. Zo kunnen wij onze patiënten, waar mogelijk, nog meer persoonlijke aandacht geven.

Wij ambiëren groei en doorgroeimogelijkheden

Er is veel aandacht voor opleiding en training. Zo hebben wij ons leerportaal ‘Maaswijzer’ en kunnen wij extra cursussen volgen via ‘Goodhabbitz’.

Bij ons hoef je niet stil te staan, maar ambiëren wij groei en doorgroeimogelijkheden.

Kortom, kom het gewoon ervaren.
Tot snel!