Contact
Tekstgrootte

Informatiebijeenkomst opleiding operatieassistent en anesthesiemedewerker

20 september 2023 - 19:00
Kom naar de informatiebijeenkomst over de opleiding operatieassistent en anesthesiemedewerker.

Kom naar de informatiebijeenkomst opleiding operatieassistent en anesthesiemedewerker

Op woensdag 20 september 2023 is er een informatiebijeenkomst over de opleiding operatieassistent en anesthesiemedewerker van 19:00 tot 21:00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over wat je kan verwachten en heb je de mogelijkheid om met elk ziekenhuis kennis te maken.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden in de Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam

Zie jij een carrière als anesthesiemedewerker of operatieassistent bij één van de 6 ziekenhuizen in de regio wel zitten? Grijp je kans met dit unieke leerwerk traject waarin theorie en praktijk gecombineerd wordt. Meer weten over de opleiding?

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst (controleer je spam voor de bevestiging).

Samen opleiden OK

De Rijnmondse ziekenhuizen hebben hun krachten gebundeld en werken samen om operatieassistenten en anesthesiemedewerkers op te leiden. Door gezamenlijk te werven en selecteren van studenten (en niet ieder ziekenhuis voor zich) kunnen we een betere match maken tussen ziekenhuis en student waardoor het percentage studenten die de opleiding niet afmaakt verkleint.

De website samenopleidenok.nl is tot stand gekomen vanuit het programma Operatie Bezetting OK binnen het samenwerkingsverband deRotterdamseZorg. In dit programma werken alle ziekenhuizen in de regio samen aan een betere personeelsbezetting in de operatiekamers.