Contact
Tekstgrootte

Stichting Roparun kent Ikazia €282.000 toe ter realisatie van Healing Environment

Stichting Roparun stelt vanuit de opbrengst van Roparun Teams een bedrag van € 282.000 ter beschikking voor het realiseren van een Healing Environment voor de dagbehandeling in het nieuwe Multidisciplinair Oncologisch Centrum van Ikazia. Dit maakte de stichting afgelopen week bekend.

Fondsenwerving

Sinds 2017 wordt er vanuit de Stichting Vrienden van Ikazia gewerkt aan de fondsenwerving voor twee unieke projecten. De ambitie is om een Healing Environment te realiseren op de nieuwe Kinderafdeling en het nieuwe Multidisciplinair Oncologisch Centrum in de nieuwbouw. Hiervoor is in totaal een bedrag van € 680.000 nodig.

Netwerk

Stichting Vrienden van Ikazia bouwt hiervoor aan een netwerk van potentiële gevers. Denk hierbij aan: particulieren, bedrijven, vermogensfondsen en stichtingen. Zij worden benaderd, betrokken en geënthousiasmeerd voor ondersteuning met een gift. Er is belangstelling voor beide projecten en er komen mooie bijdragen binnen.

Donaties

Dankzij het toegekende bedrag van stichting Roparun en de vele donaties in het afgelopen jaar, komt het realiseren van beide projecten een flinke stap dichterbij. Dit jaar is er nog € 295.000 nodig om beide projecten te realiseren.

Samen met de Vrienden van Ikazia willen we de zorgomgeving nog beter en mooier maken voor patiënten en bezoekers! Ikazia, Beter voor Elkaar.