Contact
Tekstgrootte

Feest op de bouwplaats bij Ikazia; het hoogste punt is bereikt!

Vandaag werd het hoogste punt van de nieuwbouw van Ikazia gevierd. Een écht feestje voor de bouw. Op het bouwterrein verzamelden alle betrokken aannemers en hun medewerkers. Hier bedankte Jannes Aman, hoofd ondersteunende diensten in Ikazia, iedereen voor de samenwerking en het tot nu toe behaalde resultaat. Daarna werd symbolisch de vlag gehesen van de bouwkundig aannemer.

Binnen afbouwen

Nu het hoogste punt bereikt is en het gebouw wind- en waterdicht is, wordt het gebouw van binnen afgebouwd. Denk aan het plaatsen van wanden, plafonds, vloeren, deuren en installaties.

Ook is in het gebouw aandacht voor extra patiëntvriendelijke aankleding. Met name op de Kinderafdeling en het Oncologische centrum wordt een omgeving gecreëerd die bijdraagt aan rust, herstel en welbevinden.

We hopen eind dit jaar de eerste patiënten te kunnen verwelkomen.

Over de nieuwbouw

In het nieuwe gebouw krijgen de poliklinieken Cardiologie, Kaakchirurgie, Longziekten, Neurologie en Oncologie een plek. Ook komt er een nieuwe Kinderafdeling, een Dagbehandeling en een afdeling Facilitair.

Door deze uitbreiding krijgt Ikazia niet alleen extra bedden voor het groeiend aantal patiënten, we hebben direct de kans om extra patiëntvriendelijke faciliteiten realiseren.