Doktersassistent / Verpleegkundige (polikliniek Ridderkerk – Slikkerveer)

In september 2018 heeft het Ikazia Ziekenhuis in samenwerking met de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A. (MSBI) een polikliniek in Ridderkerk – Slikkerveer geopend. 

Wegens uitbreiding van het aantal specialismen zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente / verpleegkundige. 

Op de polikliniek werk je voor verschillende specialismen zoals Anesthesiologie & Pijnbestrijding, Chirurgie & Plastische Chirurgie, Gynaecologie, Inwendige Geneeskunde, KNO, MDL, Longziekten, Neurologie en Orthopedie. 

Voor de polikliniek zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Doktersassistent / Verpleegkundige (polikliniek Ridderkerk – Slikkerveer) 24 uur per week

Ben jij het visitekaartje voor onze polikliniek? Kun jij het verschil maken voor de patiënt? 
Kenmerkt jouw houding zich door servicegerichtheid, flexibiliteit, initiatief en alertheid? Zodat de patiënten zich prettig voelen en een topservice ervaren?

Ben jij degene die samen met je collega’s de polikliniek als een zelfstandig draaiende polikliniek kan meehelpen opzetten? 

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Over de functie

Als doktersassistent / verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de polikliniek. Je draagt je steentje bij aan een goed lopend proces met daarbij oog voor de patiënt.

Dagelijks werk je nauw samen met verschillende specialisten en assisteert hen bij medische verrichtingen en onderzoeken. Je maakt afspraken, geeft voorlichting over de onderzoeken en onderhoudt contact met de poliklinieken op de hoofdlocatie Ikazia. Verder voer je alle voorkomende werkzaamheden uit behorend bij een polikliniek, zoals bestellingen, planning etcetera. Tenslotte is bloedafname onderdeel van je werk. 

Wat vragen wij?

Een gediplomeerd doktersassistent of verpleegkundige, bij voorkeur met ervaring in het ziekenhuis, die: 
- flexibel, zorgvuldig, energiek en enthousiast is;
- in een zelfstandig team kan werken;
- kan assisteren bij alle voorkomende poliklinische verrichtingen;
- uitstekende service aan de patiënten verleent.

Wat bieden wij?

Een plezierige werksfeer op een dynamische polikliniek waarbinnen volop ruimte is voor ontwikkeling. Naast reguliere spreekuren is er veel aandacht voor multidisciplinaire zorg, waarbij gelijktijdig diverse specialismen betrokken zijn. In deze professionele omgeving hebben wij veel oog voor servicegerichtheid en patiënttevredenheid.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld, volgens FWG 3.0, in functiegroep 40/45, afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joke van der Valk, teamleider poliklinieken (j.vander.valk@ikazia.nl / 010-297 5872).

Solliciteren?

Sollicitaties, voorzien van je motivatiebrief en CV, kun je voor 22 januari 2019 per e-mail richten aan de dienst P&O, sollicitatie@ikazia.nl, onder vermelding van vacaturenaam en -nummer.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

Vacaturenummer: 9/2019, 8 januari 2019

Over Ikazia

Het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam is een middelgroot ziekenhuis met vrijwel alle medisch specialismen in huis. Het protestants-christelijke karakter van het ziekenhuis is mede bepalend voor de opvatting over patiëntenzorg: werken met hart en handen. Tevens is Ikazia een opleidingsziekenhuis voor de specialismen Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten, Algemene Heelkunde, Gynaecologie, Anesthesiologie en Klinische Psychologie. Meer informatie over Ikazia kun je vinden op www.ikazia.nl. 

Over MSBI

De vrijgevestigd medisch specialisten van het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam hebben zich, verdeeld over 15 specialismen, sinds 2015 verenigd in de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A. (MSBI). In totaal verlenen 85 medisch specialisten, met daarnaast arts-assistenten, en samenwerkend met het personeel van het Ikazia Ziekenhuis, kwalitatief hoogwaardige zorg met aandacht voor de patiënt in een brede range van specialismen.